Gödöllő

TESTNEVELÉS ÓRÁK

A 2020. őszétől beiratkozó hallgatóknak alap- és felsőoktatási szakképzési szakokon a testnevelés órák látogatása két féléven át kötelező lesz, illetve a Testnevelés „C” típusú tantágyként (1 kredit) is felvehető a felsőéves hallgatók számára.

A jelenlegi online oktatás nem teszi lehetővé testnevelés órák tartását, amint változik a helyzet, tájékoztatjuk a hallgatókat a lehetőségekről.

 

SZABADIDŐS SPORTLEHETŐSÉGEK

A Szent István Egyetem Gödöllői Campusán található sportlétesítmények szolgáltatásait folyamatosan bővítjük. Van ingyenes sportolási lehetőség a szabadidősport berkein belül, és az egyetemi polgároknak kedvezményes árakon van lehetőségük részt venni csoportos órákon is.

Sajnos a járvány miatt több szolgáltatásunk is van, amelyek jelenleg nem elérhetők, amint a vírushelyzet engedi, ezeket a sportolási lehetőségeket újra el fogjuk indítani.

Azért, hogy átláthatóbb és kézzelfoghatóbbak legyenek szolgáltatásaink, az alábbi összefoglalóval szeretnénk segíteni a tájékozódást. Reméljük, mindenki talál a saját szintjének, elszántságának és elképzelésének megfelelő mozgásformát.

Jó böngészést!

 

Ingyenesen igénybe vehető szabadidősportok

 

Labdarúgás a kis műfüves pályán

Minden hétköznap 16:00-17:00

A pálya használatához kötelező az előzetes regisztráció a sziesportsi@gmail.com e-mail címen!

A pálya állami szünnapokon nincs nyitva. Hallgatóknak szükséges diákigazolvány jogviszonyuk igazolására, oktatóknak és dolgozóknak bármilyen személyes okmány megfelelő.

 

Vívás a Gödöllői EAC szakosztályában

Kedd és Csütörtök 20:00-21:30

Előzetes regisztráció szükséges minden hétköznap délután 5 óráig az alábbi elérhetőségeken:

+36-70-455-71-64 vagy office@godollofencing.com

 

Csoportos órák (kedvezményes díjak ellenében)

 

Tenisz

Hétfő:11:00-13:00/15:00-17:00

Kedd:10:00-12:00/15:00-17:00

Szerda:10:00-12:00

Csütörtök:10:00-12:00/15:00-17:00

Szombat:10:00-12:00

 

Terem és pályabérlési lehetőségek

 

A Gödöllői Campus területén található sportlétesítmények bérlésére van lehetőség egyesületeknek, klubboknak és magánszemélyeknek is.

Az alábbi létesítmények bérlése után a sziesportsi@gmail.com e-mail címen vagy a +36-30-550-42-23-as telefonszámon lehet érdeklődni:

-Egyetemi sportcsarnok

-Atlétika pálya

- Kis műfüves focipálya

- Nagy műfüves focipálya

- „B” kollégium fitnesz terem

- Sportcsarnok 8-as terem

 

Szabadidős sporttal kapcsolatos ügyekben Kovács Zoltán kollégánk áll az érdeklődők rendelkezésére:

"Kovács Zoltán vagyok, a HSZK-n belül a Sportirodát vezetem. Tanulmányaimat a SZIE-n végeztem állattenyésztő mérnökként, és a gödöllői campus-on eltöltött éveim alatt végig az MKK HÖK tagja voltam. A sportvégzettségeim között felsorolható az atlétika edzői, a testnevelő edzői, és jelenleg levelezőn végzem a Testnevelési Egyetem Sportszervező-manager képzését. A Gödöllői Egyetemi Atlétikai Club atlétika szakosztályának igazolt versenyzője és 50-szeres válogatott atlétája voltam. A HSZK-n belüli munkámon kívül, jelenleg a GEAC edzője és a Magyar Atlétikai Szövetség Utánpótlás Szövetségi Kapitánya vagyok. Célom/célunk a sportiroda és a Hallgatói Önkormányzatok közös együttműködése során a szabadidősportban is minél minőségibb lehetőségek megteremtése a hallgatók számára.
Nyugodtan forduljatok hozzám vagy a kari HÖK-ök tagjaihoz, ha kérdéseitek vannak! Közösen tudjuk még pezsgőbbé és emlékezetesebbé tenni az egyetemi éveket! Hajrá SZIE!"

 

magyar